Executive MBA-utbildning Online 

Master of Business Administration – MBA är en vidareutbildning för yrkesverksamma. 

MBA är en fördjupad ledarskapsutbildning med företagsekonomisk inriktning. Den riktar sig till dig som har några års arbetslivserfarenhet och som vill utveckla din yrkesroll mot en ledande position.

Våra MBA-utbildningar Online - är tillgänglig 1 år från att du signar upp för att kunna maxa dina resultat. Studera på dator & i App på mobila e-nheter för att maxa på Repeat. Du blir dessutom inbjuden till olika event och föreläsningar IRL till specialpris efter genomgången utbildning.

Vår MBA-utbildning - Bli en Vassare Företagsledare - ger dig nya perspektiv och stimulera till nya insikter till din befintliga yrkeserfarenhet. I utbildningen fördjupar vi oss extra i Ledarskap som en viktig grundpelare för dig och är nära kopplat till din personlighet och tidigare erfarenheter.

Du blir Vass på att proaktivt navigera med hjälp av Företagsekonomi upp till Magisternivå och innehåller följande områden:

- Prioritera & Delegera
- Prestera på topp under hög press
- Vara Drivande i förändring
- Leda människor i förändring
- Skapa en blomstrande kultur med ditt team
- Uppgradera dina skills som företagsledare
- Agera strategiskt på en osäker marknad
- Finslipa på Företagets Varumärke
- Läsa och förstå ekonomiska rapporter för bättre ekonomiska beslut
- Digitalisera mera av det administrativa och spara både tid, pengar & resurser
- Företagsledningen enligt Aktiebolagslagen

Innehåller Blocken Företagsekonomi: Ledarskap fördjupning & Översiktligt Ekonomistyrning t.o.m. Magisternivå + Marknadsföring B nivå + Branding 1 år & Blocket vardagsjuridik för företag.

Muntligt prov ingår efter utbildningen och Diplom erhålls som bevis på genomgången utbildning. 

Att ha ett ekonomiskt ansvar blir allt vanligare på chefspositioner. Utifrån en tuff omvärld så har vi skapat förinspelade affärsutbildningar – en Executive MBA-utbildning – där du blir vassare på att även läsa & förstå finansiella rapporter eftersom det är du som ändå är ansvarig. Och lite Marknadsföring är bra att ha så du kan vara med i snacket där också, ett väldigt roligt område. Det tyngsta blocket är fördjupning inom Ledarskap.

Blocken Marknadsföring och fördjupning av Ledarskap går att studera separat.
Signa upp för direkt access.

Bli Vassare på Sälj - MBA-utbildning Online

Vår MBA-utbildning ger dig nya perspektiv och stimulera till nya insikter till din befintliga yrkeserfarenhet. I utbildningen ingår Ledarskap som en viktig grundpelare för dig och är nära kopplat till din personlighet och tidigare erfarenheter. Hur man fungerar med andra människor ger ett direkt resultat på din försäljning. 

Vi fördjupar oss inom Sälj för att ta dig till nästa nivå på kort tid. Vår fördjupade utbildning hjälper dig att skräddarsy och skapa ett medvetet och modernt Säljledarskap. Diplom erhålls efter genomgången utbildning + coachningssession IRL Online.

Signa upp för direkt access.

 

 

MBA Onlineutbildning - Bli en Vassare Företagsledare
MBA Onlineutbildning - Bli Vassare på Sälj
Coachning inom Självledarskap
English versions right here