2 995,00 SEK

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Bli vassare på Marknadsföring

Att vi har ett personligt varumärke visar sig speciellt tydligt online beroende på vad och hur du kommunicerar på sociala medier. Men du har även ett varumärke eller rykte IRL. Att ett företag har ett varumärke är vi mer van att tänka på men det gäller alltså även dig personligen. 

Du får extra motivation att självsäkert navigera på en allt mer föränderlig och tuff marknad. Här finns även lagkrav som du måste följa.  

Här får du grundläggande marknadsföringsteori som hjälp till att medvetet bygga ditt personliga eller ditt företags varumärke så att du kommunicerar det du vill kommunicera utåt.

Förinspelat material på svenska för en tid & plats som passar dig, på repeat om du så vill. Signa upp och påbörja direkt. 

Den här delen är marknadsföringsdelen i MBA-utbildningen - Bli en vassare Företagsledare. Säg till om du vill hoppa på resten av programmet så drar vi av på priset på huvudutbildningen såklart.

Tycker du detta är intressant fyll i din information i complete my purchase - avsnittet om du vill vässa till dina skills ordentligt - Varmt välkommen!

Du får ett mail och loggar in med vald mailadress och skapar ett lösenord för åtkomst på dator eller via Kajabi appen.

Fyll i "Complete my purchase" - avsnittet för direkt access. Tillgängligt i 1 år på repeat. Signa upp och påbörja direkt. 

Moms ingår med beloppet 599 kr 
(25% momssats)

Säker kortbetalning via Stripe.